Možnosti financování činnosti profesionálního a amatérského divadelního souboru v podmínkách Středočeského kraje - Boháčová, Monika; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Hanzlík, Jan, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Teoretická část bakalářské práce pojednává o významu divadel, a to těch profesionálních i amatérských. Přibližuje právní formy, jaké divadla v České republice nejčastěji nabývají a zabývá se i různými zdroji financování divadel s důrazem na srovnání možností profesionálního a amatérského divadla. V praktické části je nastíněn vývoj divadla v konkrétních lokalitách ČR, a to v Brandýse nad Labem a v Mladé Boleslavi. Blíže je pak prozkoumána ekonomická i kulturní činnost brandýských amatérských divadelních souborů a mladoboleslavského profesionálního divadla.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses