Návrh síťové infrastruktury, ICT a aplikační základny pro malou firmu. - Hurych, Tomáš; Palovský, Radomír, 1959-; Pinkas, Otakar, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem síťové infrastruktury pro malou firmu. Navržení síťové infrastruktury se skládá z propojení dvou pracovišť pomocí bezdrátového spojení a realizace aktivních a pasivních prvků na obou pracovištích. Dále se také věnuje návrhu a realizaci aplikačního serveru v prostředí MS Windows Server a datového úložiště běžícím na jádře OS Linux. Cíle bylo dosaženo analýzou možných řešení požadavků zákazníka, výběrem a realizací nejlepšího z nich. Hlavním přínosem práce je navržení bezpečného, funkčního a cenově dostupného řešení pro malou firmu. Práce je strukturována do tří logických celků. Nejprve analyzuje současnou situaci firmy a specifikaci jejích požadavků. Dále se věnuje teoretickým východiskům pro dané požadavky a v závěru pak obsahuje návrh jejich řešení.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses