Daňové administrativní náklady stálé provozovny - Peroutka, Vojtěch (2012)
V diplomové práci nazvané "Daňové administrativní náklady stálé provozovny" jsou popsány jednotlivé tipy stálých provozoven, dále jiné struktury, pomocí nichž se dá vykonávat podnikatelská činnost v zahraničí. Jsou u nich stanoveny daňové administrativní náklady a vzájemně porovnány. Tato teorie je aplikována na společnost podnikající v zahraničí prostřednictvím stálé provozovny.