Daňové administrativní náklady stálé provozovny - Peroutka, Vojtěch; Vančurová, Alena, 1957-; Pšurná, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
V diplomové práci nazvané "Daňové administrativní náklady stálé provozovny" jsou popsány jednotlivé tipy stálých provozoven, dále jiné struktury, pomocí nichž se dá vykonávat podnikatelská činnost v zahraničí. Jsou u nich stanoveny daňové administrativní náklady a vzájemně porovnány. Tato teorie je aplikována na společnost podnikající v zahraničí prostřednictvím stálé provozovny.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses