Komodity - možnosti a současné techniky obchodování - Antal, Radoslav (2012)
Bakalářská práce se zabývá současnými technikami obchodování na trhu s komoditami. První kapitola popisuje základní pojmy a jejich charakteristiku. Druhá kapitola je zaměřená na typy obchodníků a základní techniky obchodování. Ve třetí kapitole je vlastní podrobná analýza za použití obchodní platformy, která umožňuje online obchodování. Tato kapitola je detailně rozpracována včetně přehledných grafů a tabulek.