Komodity - možnosti a současné techniky obchodování - Antal, Radoslav; Chylíková, Hana, 1953-; Novák, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zabývá současnými technikami obchodování na trhu s komoditami. První kapitola popisuje základní pojmy a jejich charakteristiku. Druhá kapitola je zaměřená na typy obchodníků a základní techniky obchodování. Ve třetí kapitole je vlastní podrobná analýza za použití obchodní platformy, která umožňuje online obchodování. Tato kapitola je detailně rozpracována včetně přehledných grafů a tabulek.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses