Řízení paletového hospodářství v automobilovém průmyslu - Korotkova, Iryna; Jirsák, Petr; Holman, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zabývá přepravními obaly ve firmě Škoda Auto, a. s. Cílem diplomové práce je ukázat důležitost a problémové aspekty při plánování obalů v procesu plánování logistiky v automobilovém průmyslu. Nejprve jsou v práci popsány automobilový průmysl jako celek, obalový průmysl, jeho historie, současné trendy, druhy a funkce obalů, materiály pro jejich výrobu a také životní cyklus obalu. V druhé časti je představena společnost Škoda Auto, a.s. včetně její historii, aktuálních informaci o finanční situaci a množství vyrobených aut. Dále jsou popsány druhy přepravních obalů a proces jejich plánování. Na příkladě projektu CKD GAZ -- Yeti je vysvětlen proces vývoje přepravních obalů a následně všeobecné řízení obalů v oběhu.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses