Koncentrace obchodních center v České republice - Heřmánek, Martin (2012)
Anotace Předmětem mojí Bakalářské práce "Koncentrace obchodních center v České republice" je analýza vývoje koncentrace nákupních center v České republice od roku 1989 až do současnosti s výhledem do budoucnosti. Teoretická část se zabývá vývojem, definicí a klasifikací maloobchodu a stávajících nákupních center a provedení analýzy. Druhá praktická část práce je zaměřena na budoucnost a možnost vzniku nových nákupních center v České republice.