Koncentrace obchodních center v České republice - Heřmánek, Martin; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Anotace Předmětem mojí Bakalářské práce "Koncentrace obchodních center v České republice" je analýza vývoje koncentrace nákupních center v České republice od roku 1989 až do současnosti s výhledem do budoucnosti. Teoretická část se zabývá vývojem, definicí a klasifikací maloobchodu a stávajících nákupních center a provedení analýzy. Druhá praktická část práce je zaměřena na budoucnost a možnost vzniku nových nákupních center v České republice.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses