Finanční analýza firmy ZNOVÍN ZNOJMO,a.s. - Zvoníčková, Kristýna; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce na téma "Finanční analýza firmy ZNOVÍN ZNOJMO, a.s." si klade za cíl zhodnotit finanční a majetkovou situaci společnosti v letech 2008 - 2010. Práce je rozdělena na dvě části. První část se věnuje metodickému výkladu finanční analýzy, druhá část je poté zaměřena na aplikaci teoretických poznatků na konkrétní podnik. V závěru této práce jsou shrnuty výsledky provedené finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses