Finanční analýza firmy Vitana, a.s. - Čermáková, Hana; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Vitana, a.s. v letech 2007-2010. Skládá se z teoretické části věnované podstatě finanční analýzy, jejím uživatelům, metodám a jednotlivým poměrovým ukazatelům. Druhou částí je část praktická, která se zaměřuje na představení společnosti Vitana, a.s. a provedení samotné finanční analýzy. Tato analýza spočívá v horizontální a vertikální analýze účetních výkazů a výpočtu ukazatelů rentability, likvidity, zadluženosti a aktivity. Následně jsou představeny také bankrotní a bonitní modely. V závěru práce jsou shrnuty výsledky provedené finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses