Význam elektronického vzdelávania na trhu práce - Rešovská, Barbora; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cieľom bakalárskej práce je zistiť konkurencieschopnosť elektronických kurzov na trhu práce, a to, do akej miery sú zamestnávatelia ochotní takéto kurzy akceptovať. Ako zástupcu elektronického kurzu bol vybraný vzdelávací portál Univerzita pre moderné Slovensko, ktorý už približne dva roky ponúka svojim študentom prednášky z ekonomického prostredia, či už z prostredia Slovenskej republiky alebo celosvetového. Teoretická časť pozostáva z charakteristiky elektronického vzdelávania, jeho porovnania s prezenčným typom vzdelávania a predstavenia jeho foriem. Praktická časť je venovaná portálu Univerzita pre moderné Slovensko, ako aj dotazníkovému šetreniu medzi jej študentmi a výskumu možnosti uplatniť absolventský diplom tejto univerzity na trhu práce.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses