Marketingová stratégia projektu My Better Myself - Radimský, Martin (2012)
Cieľom tejto bakalárskej práce bolo vytvorenie marketingovej stratégie neziskového vzdelávacieho projektu zameraného na stredoškolákov, ktorej priblíženie a vytvorenie bolo postavené na koncepte projektu My Better Myself. Ako hlavné metódy na dosiahnutie cieľov práce boli použité nástroje analýzy marketingovej stratégie ako marketingový prieskum, SWOT analýza a marketingový mix, ktorých využitie v praxi v konečnom dôsledku vedie k dosiahnutiu konkurenčnej výhody, ktorá v tomto prípade vychádza z jedinečnosti a jednoduchosti myšlienky projektu, zameraním sa na veľmi špecifickú cieľovú skupinu a z doručenia ďalšieho vzdelania pre stredoškolákov s prepojením na ich ďalšie vysokoškolské štúdium. Ako primárny zdroj informácii pri vypracovávaní stratégie slúžili vlastné zdroje autora. Na záver sú zhrnuté postupy, ako aplikovať výstupy tejto práce na iné podobné projekty.