Analýza webových portálů soukromých ambulancí - Masárová, Kateřina (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou webových stránek soukromých mamografických ambulancí v České republice a srovnání obsahu těchto stránek s potřebami jejich pacientek. Práce se stručně zmiňuje o problematice mamografických center, dále popisuje zásady správného webu. Hlavní část je věnována sestavení kritérií na základě těchto zásad a následnému srovnání vybraných webových stránek. Další částí práce je analýza výsledků průzkumu mezi pacientkami. Z výsledků hodnocení stránek a uživatelského průzkumu jsou pak vypracována doporučení k možnému zlepšení současného stavu webových stránek.