Analýza webových portálů soukromých ambulancí - Masárová, Kateřina; Brixí, Radim, 1981-; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou webových stránek soukromých mamografických ambulancí v České republice a srovnání obsahu těchto stránek s potřebami jejich pacientek. Práce se stručně zmiňuje o problematice mamografických center, dále popisuje zásady správného webu. Hlavní část je věnována sestavení kritérií na základě těchto zásad a následnému srovnání vybraných webových stránek. Další částí práce je analýza výsledků průzkumu mezi pacientkami. Z výsledků hodnocení stránek a uživatelského průzkumu jsou pak vypracována doporučení k možnému zlepšení současného stavu webových stránek.
Vedoucí práce: Radim Brixí
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses