Vplyv vlastníckej štruktúry na správu spoločností v spoločnosti Slovnaft, a. s. - Jakúbek, Marek; Malý, Milan, 1936-; Chmurčiak, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Táto bakalárska práca pojednáva o vývoji a charakteristike vlastníckych štruktúr a jej vplyve na správu spoločností, pričom jej cieľom je zistiť, ako a akí vlastníci ovplyvňujú správu spoločností. Tento vplyv je analyzovaný na základe porovnania spôsobu získavania kapitálových prostriedkov, zmeny v organizácií a správnych orgánoch a tiež pomocou teórie zainteresovaných strán, konkrétne v spoločnosti Slovnaft, a. s.
Vedoucí práce: Milan Malý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses