Regionální dostupnost sociálních služeb z geografického hlediska - Srnová, Zdeňka; Jeřábková, Věra; Šimková, Martina, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem této práce je zmapovat a analyzovat dostupnost sociálních služeb v jednotlivých regionech České republiky. V první části jsou popsány základní pojmy týkající se sociálních služeb a jejich financování. Druhá část práce se zabývá ekonomickým a demografickým popisem jednotlivých krajů ČR. V třetí, analytické části, je pozornost zaměřena na zjištění struktury sociálních služeb v krajích za vybrané časové období. Součástí této kapitoly je časový vývoj ukazatelů, které dostupnost sociálních služeb ovlivňují.
Vedoucí práce: Věra Jeřábková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses