Kvalita sýrů na českém trhu - Vlčková, Lucie; Kořánová, Helena, 1947-; Hůlová, Marie, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce bylo porovnat kvalitu vybraných sýrů na českém trhu a zjistit, zda cena ovlivňuje kvalitu daného produktu. V teoretické části práce se nachází obecný popis sýrů, legislativní požadavky na kvalitu sýrů a popis kontrolních mechanismů kvality. V praktické části se nachází test organoleptických vlastností vybraných sýrů, kterým byla zjištěna kvalita u jednotlivých vzorků sýrů. Na závěr jsou shrnuty veškeré zjištěné informace.
Vedoucí práce: Helena Kořánová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses