Specifika trhu rychloobrátkovým zbožím v Ruské federaci - Burdina, Maria; Chylíková, Hana, 1953-; Cimler, Petr, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce se zabývá specifikou maloobchodu v Ruské federaci se zaměřením na trh rychloobrátkového zboží. První část se věnuje teoretickým pojmům z oblasti retailu, trhu FMCG, obchodní logistiky. Další část je věnována rozvoji maloobchodu v Ruské federaci od 90. let a současným tendencím na trhu. Třetí část obsahuje popis specifických rysů podnikání v Rusku, zaměřuje se na zvláštnosti konceptu cash & carry, specifiku logistiky. V poslední části je provedena analýza vybrané firmy Metro Cash & Carry Russia v podminkách specifiky ruského retailu, cílem je vyjasnit zda tato specifika odráží na fungování dané společnosti v Rusku.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses