Statistická analýza výsledků předmětu 4ST201 - Novák, Miroslav; Čabla, Adam, 1985-; Malá, Ivana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je statistické porovnání výsledků studentů, kteří navštěvovali kurz Statistika na Vysoké škole ekonomické v Praze. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí. První část se zabývá výsledky studentů v zimním semestru školního roku 2011/2012. Tato část je nejvíce zaměřena na průběžné testy během semestru. V druhé části potom srovnávám výsledky studentů v letním a zimním semestru, k tomu mi slouží data z letního semestru 2010/2011 a ze zimního semestru 2011/2012. Na začátku nechybí malý teoretický přehled a v závěru se pak nachází shrnutí poznatků ze všech výpočtů.
Vedoucí práce: Adam Čabla
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses