Analýza ziskovosti zákazníků - Prchlík, Vladimír; Halíř, Zbyněk; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zabývá analýzou ziskovosti zákazníků v konkrétním zakázkově orientovaném podniku. Popisuje dosavadní systém hodnocení zákazníků v podniku a následně navrhuje nový systém analýzy ziskovosti zákazníků.
Vedoucí práce: Zbyněk Halíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses