Využití informací odpovědnostního účetnictví pro řízení servisního střediska - Neuvirt, Jan; Halíř, Zbyněk; Heger, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce "Využití informací odpovědnostního účetnictví pro řízení servisního střediska" popisuje postavení a řízení odpovědnostních servisních středisek ve výrobních podnicích. Teoretická část práce je zaměřená na odpovědnostní účetnictví a stanovení výsledku hospodaření střediska, včetně jeho analýzy. V praktické části jsem aplikoval teoretické poznatky ve výrobním podniku GZ Digital media, a.s. Z analýzy řízení střediska doprava jsem společnosti doporučil aktualizovat systém oceňování výnosů a nákladů a rozšířit způsob vyhodnocení vnitropodnikového výsledku hospodaření střediska.
Vedoucí práce: Zbyněk Halíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses