Financování mateřských škol - případová studie Praha 10 - Mirtesová, Andrea (2012)
Předmětem této bakalářské práce je financování mateřských škol na území České Republiky a to především v městské části Praha 10. Cílem práce je vysvětlit způsoby financování na konkrétní mateřské škole, nacházející se na území Prahy 10, a následně uvést návrh na zlepšení dané mateřské školy.