Omezení a možnosti jednoho inkasního místa - Kubantová, Kateřina; Tepperová, Jana; Pšurná, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Práce se zabývá problematikou jednoho inkasního místa, které má snížit administrativní náklady daňových poplatníků i státní správy, dopady jeho zavedení, riziky a přínosy, které jej provázejí. Práce je rozdělena do tří částí, z nichž dvě jsou teoretické a jedna praktická. První část se věnuje historickému vývoji daňové správy v České republice, druhá část se věnuje současnému systému daňové a celní správy, současné správě sociálního zabezpečení a zdravotního a úrazového pojištění. Poslední třetí část je zaměřena prakticky a věnuje se jednomu inkasnímu místu, změnám, které s sebou přináší, a dále zhodnocení těchto změn.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses