Podnikatelský plán Cable Džbán - Vecán, Viktor (2012)
V první části bakalářské práce se zabývám historií a informacemi o vodním lyžováním a wakeboardu v České republice a ve světě. V další kapitole popisuji strukturu podnikatelského plánu a jeho jednotlivých částí. Navazuje část, ve které definuji podnikatelský záměr, lokalitu a jeho dopad na danou oblast. Na základě těchto poznatků je dopodrobna vypracován podnikatelský plán areálu, který může sloužit podnikateli jako návod a případně jako podklad pro získání investora. V plánu najdeme analýzu trhu, na základě těchto poznatků vypracovanou marketingovou strategii a v neposlední řadě finanční plán, obsahující predikci účetních výkazů až do amortizace projektu a práci s budoucím vývojem rizika a jeho vlivu na budoucí vývoj podnikání.