Podnikatelský plán Cable Džbán - Vecán, Viktor; Tyll, Ladislav; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
V první části bakalářské práce se zabývám historií a informacemi o vodním lyžováním a wakeboardu v České republice a ve světě. V další kapitole popisuji strukturu podnikatelského plánu a jeho jednotlivých částí. Navazuje část, ve které definuji podnikatelský záměr, lokalitu a jeho dopad na danou oblast. Na základě těchto poznatků je dopodrobna vypracován podnikatelský plán areálu, který může sloužit podnikateli jako návod a případně jako podklad pro získání investora. V plánu najdeme analýzu trhu, na základě těchto poznatků vypracovanou marketingovou strategii a v neposlední řadě finanční plán, obsahující predikci účetních výkazů až do amortizace projektu a práci s budoucím vývojem rizika a jeho vlivu na budoucí vývoj podnikání.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses