Finanční analýza firmy Veřejné stravování Zdeněk Pecha - Stejskalová, Lucie (2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjištění a vyhodnocení celkové ekonomické situace firmy Veřejné stravování Zdeněk Pecha z pohledu managementu. Firma se zabývá poskytováním služeb v oblasti veřejného stravování. Bakalářská práce je rozdělena na dvě větší části. První část, je část teoretická, kde se nejprve snažím obecně vysvětlit podstatu finanční analýzy a dále pak následuje metodický aparát. Další část, je část praktická, kde aplikuji poznatky získané v teoretické části na praktické ukázce. V praktické části se snažím shrnout celkovou ekonomickou situaci firmy v letech 2007 -- 2011. Na závěr pak vyhodnotím výsledky zjištěné v praktické části.