Finanční analýza firmy Veřejné stravování Zdeněk Pecha - Stejskalová, Lucie; Boukal, Petr, 1962-2022; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zjištění a vyhodnocení celkové ekonomické situace firmy Veřejné stravování Zdeněk Pecha z pohledu managementu. Firma se zabývá poskytováním služeb v oblasti veřejného stravování. Bakalářská práce je rozdělena na dvě větší části. První část, je část teoretická, kde se nejprve snažím obecně vysvětlit podstatu finanční analýzy a dále pak následuje metodický aparát. Další část, je část praktická, kde aplikuji poznatky získané v teoretické části na praktické ukázce. V praktické části se snažím shrnout celkovou ekonomickou situaci firmy v letech 2007 -- 2011. Na závěr pak vyhodnotím výsledky zjištěné v praktické části.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses