Analýza reálnych dát CRM pomocou systému LISp-Miner - Ochodnická, Zuzana (2012)
Táto bakalárska práca sa zameriava na hĺbkovú analýzu dát -- data mining reálnych dát CRM. Táto analýza bude uskutočnená pomocou procedúr CF-Miner a KL-Miner systému LISp-Miner. Cieľom je použiť tieto procedúry na reálnych CRM dátach, čím sa môžu získať rôzne zaujímavé vzťahy medzi skúmanými dátami. K dosiahnutiu tohto cieľa budem využívať metodiku CRISP-DM, čo je data mining-ová metodika, ktorá popisuje celý proces analýzy. Prínos mojej práce bude spočívať jednak v opise využitia procedúr CF-Miner a KL-Miner, ktorý by mohol pomôcť ďalším študentom a ľuďom pri práci s týmito procedúrami a jednak v analýze dát vedúcej k ich lepšiemu porozumeniu a tým aj k ich efektívnejšiemu využitiu.