Platební karty na internetu - Škop, Roman; Matuštík, Ondřej; Zaoral, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce přináší pohled na historický, současný i budoucí vývoj tohoto platebního instrumentu, typologii platebních karet, kde nechybí představení nových bezkontaktních platebních karet. Dále se práce zaměřuje na jejich použití a rovněž se zabývá tématy úzce spjatými s platebními kartami již od jejich počátků, kterými jsou bezpečnost a rizika platebních karet, ať již při výběrech hotovosti z bankomatu, placení u obchodníků či při pohodlném a stále populárnějším nakupování na internetu. Závěrečná část práce přináší analýzu současného stavu platebních karet v České republice včetně přehledu aktuální nabídky platebních karet předních českých bank.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses