Plánování projektu Festival současné populární hudby - Lörinc, Jan (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektu a naplánováním reálného projektu. První část práce je teoretické. Jsou zde vysvětleny a popsány základní pojmy, vyjmenovány organizační struktury a zájmové subjekty, popsány postupy při řízení projektu a určeny fáze životního cyklu projektu. Ve druhé, praktické části je popsán samotný reálný projekt. Jedná se o organizaci hudebního festivalu s pevně daným datem realizace. Vše je zpracováno v MS Project. Některé výstupy z programu jsou zde ukázány.