Plánování projektu Festival současné populární hudby - Lörinc, Jan; Flusserová, Lenka; Šindelářová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá řízením projektu a naplánováním reálného projektu. První část práce je teoretické. Jsou zde vysvětleny a popsány základní pojmy, vyjmenovány organizační struktury a zájmové subjekty, popsány postupy při řízení projektu a určeny fáze životního cyklu projektu. Ve druhé, praktické části je popsán samotný reálný projekt. Jedná se o organizaci hudebního festivalu s pevně daným datem realizace. Vše je zpracováno v MS Project. Některé výstupy z programu jsou zde ukázány.
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses