Dlouhodobá nezaměstanost v jednotlivých státech. - Klofát, Vít; Pavelka, Tomáš, 1975-; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce je zaměřena na dlouhodobou nezaměstnanost v Evropě, konkrétně v Evropské unii a v Norsku v letech 2001-2011. V první části práce je vymezena dlouhodobá nezaměstnanost a jsou zde popsány její základní charakteristiky. V druhé části je zanalyzován vývoj míry dlouhodobé nezaměstnanosti a vývoj míry výskytu dlouhodobé nezaměstnanosti v jednotlivých státech. Analýza dlouhodobé nezaměstnanosti je také rozdělena podle pohlaví a podle věku. Dále je zjišťována závislost vzdělanostní struktury obyvatelstva a míry dlouhodobé nezaměstnanosti pomocí korelační analýzy.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses