Zmeny ratingu európskych krajín v spojení s dlhovou krízou - Gažo, Ivan; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Táto práca sa zaoberá ratingom so zameraním na zistenie hlavných príčin zmeny ratingu počas dlhovej krízy v Európe. V prvej kapitole popisujem hlavné znaky, rozdelenie a odlišnosti medzi ratingom a ostatnými hodnotiacimi metódami. Ďalej sa práca týka hlavných ratingových agentúr na svete. Nakoniec analyzujem zmeny ratingu na konkrétnych prípadoch európskych krajín, na ktoré mala dlhová kríza najväčší dopad.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses