Standardy bezpečnosti, vývoj, porovnání a jejich aplikace na konkrétní problém - Myšík, Pavel; Svatá, Vlasta, 1952-; Juříček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem této práce je poskytnout aktuální informace o vybraných standardech bezpečnosti, koncepcích řízení a metodikách, objasnit jejich vývoj a porovnat je. Získané znalosti jsou použity při posuzování zralosti vybraných procesů týkajících se bezpečnosti pomocí metodiky COBIT v podniku zabývajícím se vývojem softwaru. Následuje zhodnocení situace podniku a doporučení, jestli řídit dané procesy pomocí metodiky COBIT.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses