Vliv internetu na společnost - Víšek, Michal; Řezníček, Václav; Smutný, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem této práce je pohled na problematiku vlivu internetu na naši společnost. Nejdříve se zaměříme na samotný internet, definujeme si, co si přesněji pod slovem internet budeme představovat. Poté se dostaneme k vlivu internetu na inteligenci a změně v chápání, co je to být inteligentní. Také si uvědomíme přesun tradičních vztahů do elektronické formy, tedy na internet. U otázky vlivu internetu na etiku popřemýšlíme nad pocitem, že se svět mění a reálnou situací. Závěrem provedeme syntézu poznatků a popřemýšlíme nad dopadem na naši společnost.
Vedoucí práce: Václav Řezníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses