Analýza politického zpravodajství české televize - Švejcarová, Pavla; Müller, Karel B., 1972-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce analyzuje na konkrétní kauze politické zpravodajství České televize. V prvé řadě se snaží nastínit a definovat zpravodajství se všemi jeho součástmi. Dále jsou podrobně popsána jednotlivá kritéria, ze kterých se skládá objektivita. Další kapitola se zaměřuje na instituci České televize, na vše, co formuje a ovlivňuje její fungování. Třetí část je případovou studií, která pořady analyzuje a hledá prvky objektivity, nestrannosti a naplňování Kodexu České televize. Důležitou částí jsou grafy, které mají za cíl usnadnění pochopení analýzy. Část analýzy pracuje s daty z empirického výzkumu, část analýzy pracuje se subjektivními soudy.
Vedoucí práce: Karel Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses