Ekonomika sportovní organizace Český svaz silového trojboje - Houžvička, Ondřej; Kotáb, Jiří; Lemoch, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce je analýza současného financování Českého svazu silového trojboje porovnáním státních dotací s Českým svazem vzpírání a nalezení dalších možností financování Českého svazu silového trojboje a propagace tohoto sportu samotného. V současnosti je Český svaz silového trojboje financován především státními dotacemi a to se jeví jako nedostatečné. Bakalářská práce popisuje některé nástroje sportovního marketingu, jež by bylo vhodné použít pro podporu financování a nárůstu počtu závodníků provozujících silový trojboj.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses