Finanční analýza společnosti RETAL Czech, a.s. - Strachotová, Michaela; Slunčík, Peter; Křivka, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci společnosti RETAL Czech, a.s. v letech 2006 -- 2010 pomocí nepoužívanějších metod finanční analýzy, porovnat ji s konkurencí i celým odvětvím. Práce je rozdělena do části teoretické a praktické. V teoretické části je popsána metody a postupy, jež jsou použity v praktické části. Praktická část zahrnuje reálná data, využití metod z teoretické části, porovnání výsledků s konkurencí. V závěru je shrnutí mých závěrů, včetně mého doporučení.
Vedoucí práce: Peter Slunčík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses