Technická analýza na devizovém trhu - Procházková, Martina; Durčáková, Jaroslava, 1941-; Kunz, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Hlavním cílem této práce je analyzovat a zhodnotit možnosti a omezení technické analýzy při predikci devizového kursu, objasnit konstrukci, využití, výhody i nevýhody technických indikátorů používaných na devizovém trhu a podat představu o jejich využití jednotlivými subjekty trhu. První část vysvětluje principy technické analýzy a porovnává ji s fundamentální a psychologickou analýzou. Druhá a hlavní část je věnována analýze devizového kursu dle technických indikátorů. Na závěr je představen pohled českého technického analytika na využití technické analýzy na devizovém trhu a zhodnocení výhod a nevýhod technické analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Durčáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses