Finanční analýza Rodinného pivovaru BERNARD, a. s. - Lysý, Petr (2012)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci Rodinného pivovaru BERNARD, a.s. ve sledovaném období 2006 -- 2010. Práce je rozdělena na část teoreticko-metodologickou a praktickou. Součástí je i představení a historie společnosti. V teoreticko-metodologické části představuji ukazatele, modely a postupy finanční analýzy použité v části praktické. V praktické části již aplikuji konkrétní hodnoty společnosti Rodinný pivovar BERNARD, a.s. a následně provedu jejich hodnocení.