Finanční analýza Rodinného pivovaru BERNARD, a. s. - Lysý, Petr; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit finanční situaci Rodinného pivovaru BERNARD, a.s. ve sledovaném období 2006 -- 2010. Práce je rozdělena na část teoreticko-metodologickou a praktickou. Součástí je i představení a historie společnosti. V teoreticko-metodologické části představuji ukazatele, modely a postupy finanční analýzy použité v části praktické. V praktické části již aplikuji konkrétní hodnoty společnosti Rodinný pivovar BERNARD, a.s. a následně provedu jejich hodnocení.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses