Mimosoudní řešení spotřebitelských sporů - Kobrlová, Marie; Grmelová, Nicole, 1975-; Šťastný, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce pojednává o mimosoudních řešeních spotřebitelských sporů v České republice -- charakterizuje a srovnává jednotlivé varianty a uvádí jejich výhody a nevýhody. Dále se zabývá právní úpravou a institucionálním zajištěním ochrany spotřebitele a spotřebitelskou politikou ČR a EU v této oblasti. V druhé části práce jsou uvedeny nejčastější spotřebitelské problémy v běžném životě a nabídka jejich řešení.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses