Podnikatelský plán rozvoje podnikání poskytující zboží a služby pro chovatele psů - Šťastný, Jan; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce byla napsána s cílem vytvořit podnikatelský plán a zhodnotit, zda je podnik schopný obstát v konkurenčním prostředí a dlouhodobě generovat zisk. V teoreticko-metodologické části je vysvětleno, jak má takový podnikatelský plán vypadat a z čeho se skládá. V praktické části jsou teoretické poznatky převedeny do praxe a je vytvořen podnikatelský plán, který popisuje podnikatelský záměr, jenž byl vytvořen na základě průzkumu trhu a analýzy konkurence. Podnikatelský plán obsahuje mimo jiné také finanční plán, plán realizace a analýzu SWOT. Hlavním cílem tohoto podnikatelského plánu je ověřit reálnost a životaschopnost podnikatelského záměru. Měl by také sloužit jako podklad pro řízení podniku, jeho plánování a definování strategie rozvoje tohoto podniku do budoucna.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses