Strategická analýza Rehabilitace Budějovická, s.r.o. - Paduch, Jiří; Krause, Josef, 1978-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je provést strategickou analýzu nově vzniklého podniku Rehabilitace Budějovická, s.r.o., který byl odkoupen od polikliniky Medicon, a.s. Toho je docíleno za pomocí analýzy okolí podniku, jeho zdrojů a schopností, díky čemuž můžeme identifikovat jeho silné a slabé stránky spolu s možnými příležitostmi a hrozbami. Tato práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou, kde teoretická část obsahuje popis strategického řízení a postupy, jak provést samotnou analýzu podniku. V praktické části bakalářské práce potom aplikujeme poznatky získané v teoretické části na podnik Rehabilitace Budějovická, s.r.o., jejímž závěrem jsou shrnuty výstupy důležitých ukazatelů pro tento podnik. Zároveň je na základě těchto výstupů doporučena strategie, která by měla přispět k samotnému vývoji podniku a k vyšší spokojenosti pacientů.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses