Projekt SEPA a jeho aplikace - Konečná, Lucie (2012)
Předmětem mé bakalářské práce je Projekt SEPA a jeho aplikace. V jednotlivých kapitolách práce se zabývám analýzou platebního styku a souvisejících pojmů, včetně problematiky právní úpravy v ČR a Evropské unii. Dále se zaměřuji na projekt SEPA, proces jeho vzniku, platební nástroje i na pozitiva a negativa tohoto projektu v současné praxi. Část práce popisuje dosavadní zkušenosti s projektem v členských státech EU. Věnuji se i budoucím cílům a prioritám v dalším vývoji projektu SEPA. V závěru práce se snažím o vyhodnocení vývoje projektu SEPA v České republice a Slovenské republice.