Projekt SEPA a jeho aplikace - Konečná, Lucie; Schlossberger, Otakar, 1958-; Dobrovolný, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Předmětem mé bakalářské práce je Projekt SEPA a jeho aplikace. V jednotlivých kapitolách práce se zabývám analýzou platebního styku a souvisejících pojmů, včetně problematiky právní úpravy v ČR a Evropské unii. Dále se zaměřuji na projekt SEPA, proces jeho vzniku, platební nástroje i na pozitiva a negativa tohoto projektu v současné praxi. Část práce popisuje dosavadní zkušenosti s projektem v členských státech EU. Věnuji se i budoucím cílům a prioritám v dalším vývoji projektu SEPA. V závěru práce se snažím o vyhodnocení vývoje projektu SEPA v České republice a Slovenské republice.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses