Peňažné podvody a ochranné kroky bánk - Vachulová, Katarína; Schlossberger, Otakar, 1958-; Pumprová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Cieľom mojej práce je priblížiť podvody s peniazmi so zameraním na pranie špinavých peňazí a falšovanie bankoviek a mincí. Preskúmam najväčšie a najzaujímavejšie podvody v praxi a ochranné kroky bánk. Napriek tomu, že je pranie špinavých peňazí globálnym problémom, sústredím svoju pozornosť najmä Českej republike, i keď sa legislatíva bude niekedy prepájať s medzinárodnými normami. Domnievam sa, že podvody s peniazmi sú na vzostupe, preto by sa im mala venovať väčšia pozornosť.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses