Franchising jako metoda vstupu na trh - Knapová, Monika (2012)
Tato práce popisuje franchising jako metodu vstupu na trh. V první části jsou definovány základní pojmy, historie franchisingu, výhody a nevýhody pro jednotlivé subjekty, je popsán proces zavádění franchisingu a jeho vývoj v České republice. V druhé části je zkoumán bankovní systém UniCredit Bank.