Motivace zaměstnanců a zaměstnanecké benefity - Haninger, David (2012)
Bakalářská práce zkoumá problematiku motivace zaměstnanců a zaměstnaneckých benefitů. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy a představeny významné teorie, zabývající se motivací. Dále je tato část práce věnována problematice zaměstnaneckých benefitů, zejména jejich významu a výčtu v součastnosti používaných zaměstnaneckých výhod. V praktické části bakalářské práce jsou analyzovány a porovnány zaměstnanecké benefity užívané ve dvou společnost, reprezentujících státní a soukromou sféru, a jejich vliv na motivaci zaměstnanců. Součástí práce je také dotazník použitý při výzkumu.